Lezing Ontbijt en gebak met een gezonde twist
Categorie Volwassenen
Prijzen
  • Deelname gratis
Terug

Lezing Ontbijt en gebak met een gezonde twist

Gedwongen door enkele voedselintoleranties begon Sabrina te experimenteren met ingrediënten die ze wel mag eten. Zo ontstonden een boel recepten. Samen met haar man Mario, die de fotografie verzorgde, werkte ze vier jaar aan het kookboek met haar favoriete recepten zonder melk, geraffineerde suiker of tarwe.

Pannenkoeken zonder melk, cake zonder suiker of tarwe, lukt dat wel? Natuurlijk! Sabrina Baert-Cools uit Sluiskil heeft zelf een aantal voedselintoleranties, maar dat houdt haar niet tegen om lekker en gezond te koken en te bakken. Onder het motto ‘van de nood een deugd maken’ deelt ze 40 van haar favoriete recepten voor ontbijt, smoothies, pannenkoeken, gebak en snoep. Steeds zonder geraffineerde suiker, tarwe of melk, maar nooit zonder smaak!

Tijdens de Kookboekenweek komt ze alles vertellen over haar boek en de recepten. Uiteraard kan er wat geproefd worden. Dus heb je een allergie voor koemelk, tarwe en suiker of heb je een passie om lekker en gezond te bakken en ben je nieuwsgierig naar nieuwe gerechten gemaakt met heerlijke alternatieve ingrediënten? Kom dan naar de lezing van Sabrina Baert-Cools over haar kookboek Ontbijt en gebak met een gezonde twist.
Kookboekenweek_logo_cirkel_oranje.png

Graag van tevoren aanmelden.
Volg de aanwijzingen met betrekking tot de coronamaatregelen ter plaatse op.

Helaas zijn er geen datums meer beschikbaar.